Lediga tjänster

Affärsområdesansvarig Kanalisation.

Placering: Nationell placering

OK. Så här tänker vi.

Du har gjort dina år och fått bra smak för tekniken och branschen. Nu söker du nästa steg som känns lite mer rätt och lite mer som du. Du söker en plats där du involveras och kan påverka en riktning, där människor lyssnar och där du kan få utlopp och möjligheter att testa dina idéer.

Rent konkret kommer du att arbeta som Ansvarig för vårt affärsområde Kanalisation. Du kommer att tillsammans med VD och Ledningsgrupp att utveckla vår affär och position inom ditt segment där du kommer att ha ett av branschens bästa varumärke att förädla. Initialt ingår inget resultat- eller personalansvar, men rollen kommer att förändras i takt med dig och företaget. Du kommer att starkt få arbeta med våra identifierade fokusområden Lönsamhet, Struktur och Tillväxt, där vi kommer att kunna erbjuda dig en sund plattform där du får bidra till vår tillväxtresa och marknadsposition. Du kommer vara ytterst delaktig i vårt arbete att tillsammans påverka och innovera vår affär och bransch, vi vill nämligen göra saker lite mer tillsammans med våra kunder och våra medarbetare. Du kommer parallellt att direkt arbeta med järnvägsprojektering som Teknikansvarig Kanalisation i uppdrag mot Kund. Du kommer att enskilt leda personal i uppdrag och svara för ekonomi, tid och kvalitet i uppdrag mot kund. Du kommer att ha flera av branschens främsta teknikspecialister till ditt förfogande för detta, du kommer att direkt arbeta i några av Sveriges viktigaste och största järnvägsprojekt.

Du ska ha erfarenhet av rollen som Teknikansvarig Kanalisation och vara trygg i den. Vi vill att du är redo att växla upp din egen utveckling tillsammans med oss. Idag har du troligen liten, eller ingen, erfarenhet av ledningsarbete, men du känner dig manad att tillsammans med oss utveckla dessa sidor och färdigheter hos dig själv. Du behöver förstå vår affär och kunna arbeta proaktivt. Vid tillsättning av tjänsten kommer vi att värdera personliga egenskaper och engagemang, som nyckelspelare hos oss förväntar vi oss nämligen att du bidrar och påverkar.

Vi är ett litet företag med nära till skrattet och korta beslutsvägar, vi tror på att bra affärer görs av bra människor, och försöker därför alltid utgå ifrån våra medarbetare. Vi har skapat en egen nisch där vi via branschledande projekteringsexpertis tar helhetsansvar kring våra tekniker Mark, Bana, Tele och Kanalisation. Vi är ett företag som vill göra saker lite annorlunda.

Kontaktperson: Kristian Dahlin, 073-321 24 47

Urval och intervjuer sker löpande, skicka din ansökan till: info@ikonett.se