Lediga tjänster

Projektör Tele

Placeringsort: Valfri placeringsort

OK, så här tänker vi här. Du har precis klarat av din uppstart av din järnvägskarriär, du har gjort ett par år och har en grundläggande förståelse för hur järnväg fungerar men är nyfiken på mer. Du har insett vikten av mentorskap, och behöver nu någon som kan hjälpa dig att nå nästa nivå i din strävan efter att bli nationellt ledande.

Rent konkret kommer du att arbeta som konsult inom järnvägsprojektering, inom teknik Tele. Rent praktiskt innebär det att du ingår som del i större projekteringsorganisationer tillsammans med våra kunder - infrastrukturägare, teknikkonsulter och entreprenörer. Du arbetar dagligen med CAD (Microstation) och AMA (AMA El). Du kommer att ta fram olika ritningar och dokument inför produktion för om- och nybyggnad av våra teleanläggningar utefter vår järnväg.

Vi kan erbjuda dig en fantastisk och unik utvecklingsmöjlighet där du i individuellt anpassat utbildningsprogram och nära mentorskap kan få ta del av vår branschledande expertis och erfarenhet för att du ska kunna ta rätt steg i din utveckling. Vi arbetar utifrån en modern modell där vi alltid utgår ifrån medarbetaren - du kommer att utgå antingen hemifrån eller i ett kontorshotell nära dig beroende på vad som passar just dig bäst. Vår arbetsform bygger på frihet, ansvar och dubbelriktad tillit. För även om vi arbetar digitalt så träffas vi fysiskt, tex vid gemensamma utbildningar och konferenser (inrikes och utrikes). Du kommer att få arbeta i några av våra största och viktigaste järnvägsprojekt och därav ingår naturligt resor i arbetet.

Du ska ha arbetat med projektering inom tele för järnväg i minst tre år, önskvärt är även att du arbetat ytterligare ett par år ute i fält med teleanläggningar. Du ska behärska dina dagliga verktyg så som CAD väldigt bra. Du behöver förstå uppbyggnad, sammanhang och beroenden för järnväg. Vi tror att du delar samma värderingar som vi - att hårt arbete lönar sig och att misstag kan vara lärdomar dem med. För oss är det väldigt viktigt att du är driven, kunskapstörstande, disciplinerad och att du brinner för ditt jobb och utveckling. Vi vill att du snabbt blir riktigt, riktigt bra på dina sysslor och för rätt person kommer alla förutsättningar ges till att bli nationellt ledande inom ditt område.

Vi är ett mindre företag som vill göra saker lite annorlunda och bättre. Vi har samlat några av branschens absolut mest erkända människor för att tillsammans skapa spännande saker. Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas, men är nu redo att lägga i nästa växel tillsammans med dig där du får möjlighet att påverka och engagera dig på riktigt.

Kontaktperson: David Spasovski, 076-285 07 24

Urval och intervjuer sker löpande, skicka din ansökan till: info@ikonett.se