Lediga tjänster

Teknikansvarig Mark.

Placeringsort: Valfri placeringsort 

Så här tänker vi nu. Du har gjort dina initiala år någonstans i vår bransch, du förstår vikten av god samordning och tydlighet i projekt och är nu redo för något mer kul och mer spännande som nästa steg.

Vi söker nu en erfaren markprojektör. Du kommer främst att arbeta med markprojektering för järnväg men även inom Samhällsbyggnad. Du kommer att ingå i olika projekteringsorganisationer, dels för renodlade egna projekt men även som direkt resursförstärkning mot våra kunder i deras organisationer. Du kommer att arbeta självständigt som TA och ansvara för egna uppdrag.  Du kommer att arbeta i CAD och AMA, och ta fram olika ritningar och handlingar inför produktion. Du kommer att träffa mängder av bra människor. 

Vi vill att du idag arbetar självständigt som teknikområdesansvarig Mark. Du ska ha god kompetens av 3D-projektering för Mark och du ska kunna din AMA Anläggning väl. Du behöver ha ett öga för samordning, och att se sammanhang och beroenden för att inte missa saker. Det är viktigt för oss att du delar samma värderingar som oss - att hårt arbete lönar sig, och att misstag är lärdomar om man tar dem rätt. 

Vi erbjuder dig en anställning med nationell placering efter dina förutsättningar. De flesta av oss utgår ifrån hemmet för frihetens skull, men det finns möjligheter till kontorsplats anpassad för just dig. Vi erbjuder ett förtroende och en frihet som bygger på dubbelriktad tillithet. Detta märks främst genom en företagskultur som bygger på delaktigt och transparens. Till ditt förfogande har du några av branschens främsta namn som mentor och/eller bollplank. Vi är ett bra och sammansvetsat gäng som vill förändra sättet som vi gör sakerna på i vår bransch.

Vårt företag är i stark tillväxt och tillsammans bygger vi det bolag som vi vill vara, dvs ett  bolag för seniora konsulter.  Vi vet nämligen att hög kompetens och erkännande bygger ett bra varumärke, och vår resa har bara börjat - vill du vara med? 

Kontaktperson: Anna Jansson, 070-692 38 33. 

Urval och intervjuer sker löpande, skicka din ansökan till: info@ikonett.se