Skip to main content
Ledig tjänst

TA/Projektör Mark (järnväg).

Placeringsort: Valfri placeringsort 

OK. Så här tänker vi nu. Du har gjort dina initiala år någonstans i vår bransch, du förstår vikten av god samordning och tydlighet i projekt och är nu redo för något mer kul och mer spännande som nästa steg, men vill fortsätta på din inslagna väg inom projektering för järnväg.

Vi söker nu en erfaren projektör inom Mark (>3år) inom järnväg, med goda kunskaper inom 3D och CAD (Bentley). Du kommer att arbeta med projektering av Mark, främst inom järnväg men även inom Samhällsbyggnad i stort. Du kommer att ingå i olika projekteringsorganisation, dels för renodlade egna projekt men även som resursförstärkning direkt mot våra kunder i deras organisationer. Du kommer att arbeta i CAD, och ta fram modeller och olika ritningar inför produktion, du behöver förstå järnväg. Du kommer att träffa mängder av bra människor och sitta i flera spännande projekt.

Vi vill att du idag arbetar inom Mark (järnväg). Du behöver ha god kompetens av CAD 3D (Bentley) då vi vill att du direkt kommer att vara delaktig i företagets utveckling inom just denna nisch. Du behöver ha ett öga för samordning, och att se sammanhang och beroenden för att inte missa saker. Det är viktigt för oss att du delar samma värderingar som oss – att hårt arbete lönar sig, och att misstag är lärdomar om man tar dem rätt.

Vi erbjuder dig en anställning med nationell placering efter dina förutsättningar. De flesta av oss utgår ifrån hemmet för friheten och livspusslets skull, men det finns möjligheter till kontorsplats och sammanhang anpassad för just dig. Vi erbjuder ett förtroende och en frihet som bygger på dubbelriktad tillithet. Detta märks främst genom en företagskultur som bygger på delaktigt och transparens. Vi är ett bra och sammansvetsat gäng som vill förändra sättet som vi gör sakerna på i vår bransch.

Vårt företag är i stark tillväxt och tillsammans bygger vi det företag som vi vill vara – en plattform och organisation av och för seniora kompetenser.  Vi vet nämligen att hög kompetens och erkännande bygger ett bra varumärke, och vår resa har bara börjat – vill du vara med?

Kontaktperson: Kristian Dahlin, 073-321 24 47. 

Urval och intervjuer sker löpande, skicka din ansökan till: info@ikonett.se