Lediga tjänster

Teknikansvarig Kanalisation.

Placeringsort: Valfri placeringsort

OK. Så här tänker vi. Du har gjort dina år och fått smak för järnvägskonsultbranschen, men nu söker du något som känns mer rätt. Du söker en trygg plats där du involveras och får utlopp för dina idéer, en plats där man ser ditt sanna värde men där du samtidigt kan få fokusera på att bli bra på det som du vill bli bra på.

Rent konkret kommer du att arbeta med järnvägsprojektering som Teknikansvarig Kanalisation. Du kommer att enskilt leda personal i uppdrag och svara för ekonomi, tid och kvalitet mot kund för teknik kanalisation. Du kommer att ha några av branschens främsta teknikspecialister tillhands för att kunna stötta dig i uppdrag, samt i din egen utveckling utifrån din nivå.

Du ska ha erfarenhet av rollerna projektör och teknikansvarig Kanalisation och vara redo att växla upp din egen utveckling tillsammans med oss. Vi kommer att kunna erbjuda dig en plattform där du tillsammans med oss kan driva tekniken och affären framåt i några av Sveriges viktigaste och största järnvägsprojekt. Du ska förstå vår affär och kunna arbeta proaktivt.

Vi är ett företag i stark tillväxt och vi vill att du blir en viktig spelare för oss. Vi förväntar oss att du är drivande i utvecklingen av vår affär tillsammans med oss. Vi har skapat en egen nisch, utan direkta konkurrenter, inom järnvägsprojektering där vår affär är att ta helhetsansvar kring våra tekniker och arbeta mot de större teknikkonsulterna och entreprenörerna i deras projekteringsorganisationer som underkonsult. På så vis når vi lättast de projekt som vi och du vill arbeta i.

Kontaktperson: Kristian Dahlin, 073-321 24 47

Urval och intervjuer sker löpande, skicka din ansökan till: info@ikonett.se