Skip to main content
Lediga tjänster

Seniorkonsult Järnväg.

Placeringsort: Valfri placeringsort

OK. Så här tänker vi. Du har gjort dina år och verkligen hittat din plats här i järnvägskonsultbranschen, men nu söker du något som känns mer rätt, eller för den delen nytt. Du söker en plats där du involveras och får utlopp för dina idéer och där du kan få påverka. Men även en plats där du får fortsätta göra det som du redan gör så bra och det som du brinner för.

Rent konkret kommer du att arbeta som konsult inom järnväg inom ditt område och din kompetens. Du ska ha erfarenhet av att självständigt driva uppdrag eller delar av uppdrag, du ska ha en förståelse för järnvägens ingående delar och deras beroende. Vi ser det som meriterande om du har ett inarbetat branschnätverk.

Vi är ett företag med ledande branschexpertis inom projektering för järnväg avseende delarna Mark, Bana, Tele och Kanalisation. Men vi kan och vill så mycket mer. Även om vi fortsatt vill specialisera oss på inslagna tekniker så är vi även intresserade av att bredda vårt kunderbjudande med rätt personer och fler tjänster. Därför vill vi lyssna på just dig. Vi söker rätt person som vill vara med på en riktigt, riktigt spännande resa framöver.

Kontaktperson: Kristian Dahlin, 073-321 24 47

Urval och intervjuer sker löpande, skicka din ansökan till: info@ikonett.se